Background

Sunday, May 29, 2011

Nora Elena



Giler la aku duk layan citer nie skrg...aku sanggup masak awal2 sbb nk tgk citer nie...pastu kul 6 pegi men badminton kt parking upm...dekat2 kul 7 blk umah sbb dh nk maghrib...*konon laaa alasan tu padahal nk tgk Nora Elena...boleh demam agaknyer kalu x tgk satu hari...hahahha...al maklum laa lelaki pujaan yg berlakon...saper lagi klu bukan Aaron Aziz...sib baik laa skrg tgh cuti sem...ader laa masa nk tgk..klu x, harapan laaa...duk kolej mana sempat nk tgk tv bagai...huhuhuhu...

Ni citer yg diadaptasi daripada novel cinta yg bertajuk kasih yang suci...walaupun x sama spenuhnya tp penambahan tu penting untuk menguatkan lagi jalan citer and bagi menarik sket2 lagi...kira cam touch up la...heheheh...aku rasa laaa...lagipun walopun aku dh baca novel nie tp aku still nk layan gak drama nie kt tv...pepun, thumbs up kpd Aaron Aziz...hehehehe...ade yg terbakar hati klu baca entry nie nnti...hehehhe...tp yg heroin nie i amik skli laa pic dia ngan Aaron Aziz tue...tuk tatapan seseorg yg namanyer Amin botak.... Bukannyer aper, sebab dia minat sgt ngan Siti Saleha tue...huahauhauaaa....pepun, enjoy yer ngan citer tue...

Thursday, May 19, 2011

Sejuta Impian

Thn baru nie dh x jd thn baru dah...dh masuk bulan 5 dah...rupenyer dh lama x update ngan blog nie...sejak2 jd student nie, hari2 asyik happy jer...xtau laa nk ckp camner...nk ckp kt tmpt kije x happy x jgk...mgkin skrg environment kije tu sndiri yg berubah...apa yg pasti cuba bertahan selagi terdaya...huhuhuhuu....

pasni, abis jer blajar, masuk kijer jap dlm 2 or 3 thn...pastu sambung lagi amik master...nk buat dlm bidang molekular genetik jgk...pastu jd lecturer jelaa...tu pun klu dh bosan sgt kije kt tmpt skrg...klu ader rezeki nk amik yg TPM...tp klu xder sdirian berhad jelaa...huhuhuh....hopefully sumer akan berjalan ngan lancar dan baik....smoga suami saya pun dpt amik master jgk dan menjadi lecturer sptmana yg diharapkan....

~Because Allah LOVE me~

~Islamic Quotes~