Background

Monday, October 17, 2011

He always be my younger bro~Shahrul~

Hurmmm...biler aku dpt tau ma belikan motor kat adik bongsu aku, sentap jap kt ati aku nie...bkn sbb aku jeles ker aper tp sbb aku tau dr mulut org len... Lokman ...dia nie sepupu aku...huhu...exceli bgs gak dia tercakap hal tue...lgpun budak2...jujur jer dia citer kt aku mende nie sumer...pecah rahsia... *ayat pok sedare aku aka ayahnyer si lokman...huhuhu... Dlm kete emo jer aku duk pikir hal nie...huhu...ntah laa...aku bkn xnk bg beli tp aku nk adik aku tue sambung belajar dulu...then biler dia dh masuk mana2 baru laaa belikan dia motor...budak laki tau2 je laa...biler kenal kawan juper kawan mana nk belajar sgt dah...tue yg aku naik angin satu badan smpi tukar jd puting beliung tue....huhuhu...nasib laa ader kakak garang cam aku nie...
Satu hari tue, masa aku kt banting, ma aku call...aku dh dpt rasa cam ader yg x kena sbb ma aku nie bknnyer jenis suker call ker aper pun...manjang jer jredit xder...huhuhu....biler aku angkat jer aku ckp kt dia biar org call ma sbb aku dpt rasa msti ader yg x kena....bile aku call balik then tnya ma aku naper, baru laa dia citer... adik aku jatuh motor...masuk longkang...huhuhu...sentap jap aku...rasa nk pengsan pun ader...rasa cam terus jer nk blk kg aku....patut laa sebelum tue aku rasa xsedap ati jer...dah laa sebelum tue aku marah2 dia sbb dia mintak aku topup kt dia...mood aku x brp nk betul kot tym tue...sllu aku belanjer jer adik aku tu topup setakat spuluh hinggit apelaa sgt...x luak pun duit aku bg kt dia...tp sbb aku mmg dh berangin kt dia jd aku pun blh marah2 dia pasal topup tue...huhuhu...
Lepas ma citer sumer tue, terus aku ingt balik aper aku dh ckp...kot laa aku ader ckp bkn2 ker kt dia...maklum laa hati tgh marah tp rasanyer xder...mmg xder...incik Amin botak x tau la...bile aku dengar suara ma aku dpt agak keadaan adik aku tue...walopun aku geram+marah+berangin kt dia tp dia tetap adik aku yg aku paling sayang...aku tetap risau kt dia...marah aku kt mulut jer tp dlm hati Allah jelaa yg tau...ma ckp tulang siku adik aku patah...now bersimen laa skrg...huhu.. nasib laaa...saper suruh degil sgt...len kali bwk laa laju2 lagik...huhuhu....
Mggu depannye plak, nenek sedara aku meninggal...Innalillah hiwainnahirajiun...semoga rohnya dicucuri rahmat...amin...lagi laa ma aku tue sedih bertimpa2...sampai makan pun x lalu...aku apa lagi, mula la bukak syarahan suh dia makan...siap ugut lagi klu sakit saper yg susah...pastu ma ckp yela dia akan makan...ntah yer tidak tue...cam laa aku x kenal perangai ma aku tue camner...huhu...dh la mak sedara dia yg rapat...dia sakit thyroid...cancer thyroid...tp ma aku xdpt laa nk blk hr tue sbb mengenangkan adik aku yg baru exciden tue xder org nk jaga...minggu depannyer baru dia blk sbb adik aku yg kt UTHM dh balik cuti...untung laaaa..... Rindu plak aku kt adik aku tue...huhuhu...pepun moga cepat sembuh...nnti blh dtg jln2 kt umh baru aku...;p
Sayang kat ko sangat2...muahhhh...

Nie laa adik aku yg exciden tue...konon bergaya laa tue...huhuhu...sib baik aku sayang...hahaha


Wo de xiongdi jiemei...ntah bile laa dpt kumpul camnie lagik....

Nie masa sambut besday dia ngan Amin Botak sebelum kene pegi PLKN...huhuhu...

Gaya manja adik sayang aku...hihihi...


No comments:

Post a Comment

~Because Allah LOVE me~

~Islamic Quotes~