Background

Sunday, November 13, 2011

13 November 2011

Tak tau aper significant aku letak tajuk entri nie ngan tarikh...tapi aper yg pasti, bile aku view blog aku, aku nampak kt daisy path aku ader tulis "We have been married for 2 years and 8 months" huhuhu...rupernyer genap laa arini 8 bulan sbb tarikh hari nie adelah 13 november...pejam celik pejam celik jap jer dh nk masuk 3 taun...esok2 bile aku view lagi msti jd "We have been married for 3 years"...hurm tym nie nk mintak adiah aper yer dr incik suami aka Amin Botak...

Now start kene pikir nk bg adiah aper taun depan...maklum laa aku kan student sepenuh masa...klu aku tnya dia nk adiah aper msti dia jwb "x yah susah2 laa...simpan duit awak tue...awak kan student" huhuhu...untung laaaa aku ader suami camnie....tp klu dia tnya aku nk adiah aper msti aku jwb nk samsung galaxy S2...hahhahaha...yg latest punyer...hhahahaa...aku laa isteri yg paling jahat agaknyer bab ngepaw encik suami...heheheh...

now kat puncak alam nie aku bosan tahap gaban dah...nk wat asemen xder asemen, nk ber fb ngan Amin Botak dia ckp tenet kt bangi slowwww...klu slow rock boleh laaa dia layan sket2 tp nie slowwwwwwwwwww giler... mau dia pun jd giler sama....hahahhaa... * nie aku tmbh sendirik..dia x ckp pun cam tue...hahhahaa....

Aku ader bbrapa bulan jer lgik nk exam...huhu..pasni boleh cuti pjg spend tym ngan encik suami...hehehehe...duk umah jer pun...sama gak cam ritu...bezanya skrg dh duk umah baru...;p

No comments:

Post a Comment

~Because Allah LOVE me~

~Islamic Quotes~