Background

Monday, January 9, 2012

~2012~

Rasanya belum terlambat lagi kot aku nk wish hepy new year...maklum laa aku nie busy tahap asbestos jer ujung tahun lepas...test, esemei, praktical exam and final exam...tym study week x merasa pun cam study week...sbb aku rasa cam dh sebulan jer aku nie dok study moody...heheehe...
Dan pagi nie, aku ngan bahagianya bangun pagi2 sebagai seorang pengganggur terhormat kt umah nie...hahaha...maklum laa exam dh abis...harapnya aku dpt keputusan yg baik...x lih ober confident...nnti kan kuciwe aku gak yg sedey medey...huhuhu...tp secara dasarnya aku boleh jwb soklan exam ngan baik...syukur aper yg aku baca and spot sumer kuar...apa yg aku hafal sumer ingt walopun ader kuar soklan yg aku x jangka pun nk baca...this sem aku amalkan "study smart not study hard" and the results, i can managed my study tym properly... xnk cam sem lepas, study hard, smpi demam2 aku...at the end, aku yg meroyan...hahhaa
Sempena tahun baru nie, aku x sempat nk pasang azam thn baru...yg pasti azam thn lepas pun aku dh luper...tp ader satu azam aku yg paling besar aku dh achieved...so, syukur yg amat kpd Allah...pendek kata, thn 2011 byk sgt dugaan dan cabaran tuk aku...luaran dalaman...sumer nk terjah aku tuk menguji kekutan jiwe raga...tp aku nie bukanlah kuat sgt...nmpk kental tp dlm hati Allah jer yg tau...kdg2 tym study pun tb2 jer aku rs sebak nk nangis...encik asben, aku tak sure dia prasan x perubahan emosi aku...yg pasti dia selalu sokong aper jua yg aku lakukan dan doakan yg terbaik buat aku...so, harapnya thn 2012 nie beri byk kenangan manis buat aku sekeluarga...aminnn...moga dilimpahkan rahmat dan rezeki yg berkat dr Allah...x kaya raya tak po, tapi cukup utk perbelanjaan bg meneruskan kehidupan...klu dpt lebey syukur alhamdulillah...

No comments:

Post a Comment

~Because Allah LOVE me~

~Islamic Quotes~