Background

Wednesday, March 14, 2012

~Happy 3rd Anniversary~

Pejam celik pejam celik, dah 3 tahun i kawen...rasa cam sekejap jer masa berlalu....ingatkan diri masih lagik bujang trang tang tang...hehehee...

Our 1st Anniversary, masa tue kiter org pegi family trip kt Langkawi...asalnya tak plan pun nk celebrate kt sana...tp dh tiba2 ader yg offer ajak pegi Langkawi, i ngan hubby i pun setuju jela selepas mengambil kira baki cuti, clash ngan keje ke tak and yang paling penting sekali adalah bajet...huhuhu...masa mlm anniversary i ngan hubby i mkn2 kt pantai chenang sambil jalan kaki tengok gelagat manusia2 yg ader kt situ...beli-beli barang xde sama sekali...huhuhu....siangnya amik pic byk2 kt pantai chenang tue sbb tym tue tgh femes citer Na O Mei...lakonan Elly Mazlein....

2nd Anniversary pulak, i ader field trip ke kuala gandah pahang...tengok gajah, bagi makan gajah dan macam2 laa...field trip nie compulsory tuk lulus subjek yg i amik bg semester tue...kebetulannya pulak, i masa tue dh jd full tym student kt UiTM Shah Alam... jadinya hubby i ckp, dia okey jer...lagipun belajar lebih penting...so, pagi2 lagi i dah menapak pergi ke kolej seroja (tempat berkumpul)...sebetulnya i yg lambat tym tue...so, terpaksalah i pergi sendirilaa...kwn2 i, Aisyah, Nas ngan Mirah dah jalan dulu...diorang lagi awal...sesudah subuh dah menapak pegi Seroja...huhuhu....asalnya i tggu bas tp cam lambat laa pulak...so, i menapak jela....dah penat2 naik bukit turun bukit bas pun lalu...bengang jap tym tue...huhuhu...tp x kisah laa...jimat seringgit...hehehehe...
Dah naik bas, sampai gandah, jupe mak gajah, bapak gajah, anak gajah, datuk gajah, pastu bagi diorang makan, tengok video gajah, amik gambar ngan gajah, then bertolak pulak ke pusat Biodiversiti...kt area situ jugak...tengok haiwan2 yg telah di awet...nie kene tengok betul2...sbb nie termasuk dalam asemen i...yang pasal gajah pun sama...siap kene masukkan gajah yang tertua lagi...huhuhu...dah siap bergambar kenangan sumer, makanya sampai laa masa tuk balik...aisshhh, dh x sabar nk balik nak celebrate 2nd Anniversary...sampai jer UiTM Shah Alam, hubby i pun sampai...balik kolej jap amik barang pastu terus gerak balik umah...tym nie celebrate anniversary kt Kenny Rogers cukuplaa...i pegi ngan baju yang bau ala2 gajah lagik...huhuhu...dah makan2, penat pastu balik umah...simple yg amat sambutan 2nd Anniversary i...hadiah?? hurmm...i bg picture gajah kt hubby i...hubby i bagi apatah, i dah luper...patut tak?? tak patut sama sekali....huhuhu...

3rd Anniversary pulak, yang nie kira terbaik laa...masa nie i dah tukar kampus...dari Shah Alam ke kampus Puncak Alam...agak dalam 5 daerah gak laa i nk kene rentas baru sampai puncak alam nie dari bandar baru bangi...kalu drive mau dalam 1 jam lebih gak...itu klu bwk ikut halaju highway laaa...tp i sllu buat2 x nmpk jer halaju kt situ berapa....huhuhu...kebetulan pulak, tym Anniversary tu, i baru start kuliah...so, busy laa...yg terbaiknya, i siap ader presentation Clinical Chemistry lagi...huhu...so, busy bagai nak rabak mata laa i tym tue...abis jer presentation, hubby i cakap, x yah laa balik bangi, nnti ujung minggu dia belanja i makan sempena anniversary...huhu...terbaik laa...tym 3rd anniversary nie...sorang kat bangi, sorang lagi kat puncak alam...lagi simple dari 1st ngan 2nd anniversary...kata org, macam xder perasaan nk sambut hari anniversary....huhuhu...kalu org len msti nk buat anniversary gempak2 tuk di ingati...tp i ngan hubby i senang...aper yg sempat jela...lagipun masing2 busy...bukan x nk celebrate tp bagi kami, hari2 pun adalah hari anniversary kami...okey kan?? huhuhu....

Next anniversary tak dpt gambaran laa mcm mana gayanyer...huhuhu...but i wish, 5th Anniversary, i dah preggy...sbb tym tue i dah final year...so, pas grad jer, i keje jap, pastu sambung cuti bersalin...ok x?? tapi i cume merancang, but Allah yang menentukan segalanya...semoga Allah permudahkan segala urusan i...amin....
~Finally, tengok sunset bersama2 incik asben Amin Botak~
~Ada gaya tak pic nie jadi cover tuk first novel i nanti?? hehehhe~
~Gaya muka bahagia dapat jalan2 ngabiskan duit...hehehe~
~1st Anniversary, 13/03/2010 at Langkawi~

~Candid by incik Amin Botak at Pantai Chenang~Tunggu nak tengok matahari terbenam~
~Atas jambatan gantung Langkawi~Goyang tym nie sebab angin kuat sangat~huhu~
~Amin Botak buat gaya gedik nak manja2 pulak...segan pulak ngan orang2 yang ader kat situ...huhuhu~
~2nd Anniversary bersama anak gajah at Kuala Gandah, Pahang~
~2nd Anniversary bersama Awang Belum yang telah diawet...cian dia kaki putus sebab kene perangkap samar~
Tuk 3rd Anniversary, i xder pic yang boleh wat kenangan...kalu ader pun kenangan masa i kene buat presentation Clinical Chemistry III...tapi i cam ingat2 luper yang Amin Botak ada datang puncak alam...tapi macam xder....aisshhhh...luper sudahhhh....huhuhu

~Because Allah LOVE me~

~Islamic Quotes~