Background

Saturday, December 15, 2012

~Bila Berjalan Tak Jejak Lantai~

Bila jalan dah mula tak jejak lantai...itu laa yg i rasa skrg nie...sumer nk kena cepat...sumer nak kena buat...test beratur nak kena buat...parctical test pun dh mula amik giliran...final practical exam pun dah mula booking tarikh...prensentation...antar final drama and script...online test pun tak kurang jugak...dh menanti-nanti utk di klik and jawab...huhuhu...belum lagi ngan kelas ganti tuk beberapa session...so, nak tak nak kena jugak harunginya dengan senyuman...dan yang paling nak kena senyum mestilah nak berdepan ngan final exam...tp final exam lambat lagi...next year... (kononlah lambat lagi...hari nie jer dah 15/12/2012...final exam start 3 januari 2013 okey)
Dalam kelam kelibut kejar-mengejar and dikejar serta terkejar, macam main kejar2 pun ader...hehehe...tp apapun yg berlaku, sokongan kawan2 disekeliling sgt membantu...balik rumah jupe Inchik Amin Botak?? Takyah cakaplah...sem nie paling kurang balik umah...rindu kat Anje...rindu kat Inchik Amin Botak...hehehehe...saper Anje?? Ohhh...my beloved Siamese Cat...
For this semester, i sgt2 bersyukur sbb i ader lecturer yg bukan sahaja mengajar ilmu dunia tp jugak ilmu akhirat...ilmu politik?? x der okey...tp macam biasalah, bila ader yg memberi lebih dr sepatutnya, adelah bunyi or cakap2 belakang yg x sedap di dengar...tp terpulanglah...mungkin mereka bukan insan terpilih yang Allah pilih untuk mendengar and menerima ilmu akhirat...apapun i doakan moga satu hari nanti akan ader peluang itu untuk mereka...in shaa Allah...
Meroyan??? sem nie i memang xder rasa nk meroyan...sebab sumernya tersusun...terancang...i cume follow jer...senang...xder nk meroyan2 macham sem lepas...isu parking bagai...sbb sem nie i parking kt depan fac farmasi...klu dh xder petak parking, i park jer kt tmpt staff...bajet i nak jadi lecturer kat uitm...hehehhe,,,nasib baik tak kena saman...klu tak, tak pasal2 kena bayar saman....hehehehe...tapi dh terdesak, nak wat camner...nk parking kt atas bukit, memang xder laaa...nk parking kt kawasan batu2 kerikil...apatah lagi...nk menapak pun jauh...sem ni, jgn tak tahu ader kes kereta terbakar kt kawasan parking tue...x sure sbb apa...sbb i mmg dh lama x amik tahu hal kawasan parking belah sana...klu isu tayar meletop tue dh biasa sgt...biasalah parking kt kawasan batu...parking is at your own risk okey...hehehee...(^ _ ^)
Tuk drama mandarin, thanks sgt2 kpd group members yg cuba sedaya upaya tuk siapkan kerja tue yer...i know uolls sumer ader keje masing2...and tuk Rain yg baru lepas operate tue, sorry if nyusahkan kamu...and tuk Ipin and Farid, isu tak ingat skrip mende biasa...faham korang masing2 ader keje yg perlu diselesaikan...and to Khairil...thanks sbb sudi luangkan masa jadi cameraman...and last but not least, of cos laaa tuk Inchik Amin Botak, thanks jugak sbb sudi amik cuti sbb nk selesaikan drama mandarin i yer....(* _ *)
Last but not least, next week adelah last week and next week jugak full with final practical exam...hopefully boleh buat yg terbaik...to Cytology, Immunohematology and Clinical Virology, please be nice to me....and tuk presentation cytology and immunohematology, harap blh dpt marks yg terbaik and blh score...nnti blh topup and up carry marks...in shaa Allah...amin...

~Schedule for November 2012...masih ader ruang2 tuk bernafas~

~Fully booked...tak cukup nafas~

Nota kaki:-
“Action is the foundational key to all success...Belief in oneself is one of the most important bricks in building any successful venture.”

No comments:

Post a Comment

~Because Allah LOVE me~

~Islamic Quotes~