Background

Wednesday, March 13, 2013

::13.03.13::

As salam...

Cantikkan tarikh hari ni??? 13.03.13...tapi lagik specel tuk i sbb today is my 4th anniversary...so, happy 4th anniversary to my asben Inchik Amin Botak and i...tapi macham biasalah, since kawen, this is third year my asben and i sambut anniversary kt tmpt len2 (exceli x sempat nak sambut pun)...asben i kat bandar bangi and i  of cos laa kat puncak alam yang terchenta ini...cume first anniversary jer (2010) weolls sambut together2 kat pulau langkawi...tu pun bukan berdua...bukan jugak bertiga...tapi satu pulau tu kot...belum lagik campur sedara-mara serta anak-beranak yang ikut...hahahha...(poyo sangat tulis macham nie)
And then, 2011, i kt Kuala Gandah, 2012 i ader presentation Clinical Chemistry III and now, 2013 i ader kelas Health Psychology from 2.30-4.20pm...so, boleh jer balik after kelas kan?? tapi i x balik pun sbb esok pagi i ader kelas seawal jam 9.30 pagi...Biostatistic ngan Molecular Genetic...pastu ader meeting ngan lecturer Puan Maimunah Mustakim tuk seminar on current molecular techniques in molecular biology experiment...so, i memang laa x de nak balik...nnti sibuk2 macham nie kalu balik msti Inchik Amin Botak bebel cakap i x fokus...(o _ 0)
Apapun, utk Anniversary kali ni, i dah update status i kt fb...i tulis:-
"Tuk annv kali ni, saya taknak hadiah spt lamborghini, condominium mewah kat hartamas, penthouse kat sebelah KLCC, barang kemas mahupun handbang (sbb i mmg tak minat dgn mende2 tue sumer) ataupun gadjet2 yg latest yg ader kat pasaran, tapi cukuplah sekadar awak guide saya tuk jadi lebih baik, doakan kejayaan saya utk sem ni, sem depan dan final sem, selalu teman saya ber'brainstorming' and bantu saya siapkan asemen saya, selalu belanja saya makan sedap2, sabar menadah telinga tuk dengar saya membebel, selalu ader disisi saya bile saya mula masuk mood meroyan (tym ujung sem bila final practical exam and final exam dah mula menjengukkan diri), pinjamkan saya semangat awak sbb saya selalu jer hilang semangat (hahaha), dan maaf, kali ini saya juga tidak dpt bersama awak utk meraikan hari anniversary kiter yg ke-4...take care and berbahagia selalu disamping mak minah a.k.a anje yang comel itu."
Hahhh, baik tak i??? baik kan??? x mintak bukan2...selalu i mintak Audi 5 laaa...lamborghini laaaa...gadjet-gadjet yang paling latest laaa...pergi bercuti obersea laa...hahahaa...
Agaknya, kalu org len tanya i apa yg i buat bile sambut anniversary, i rasa i hanya mampu tersenyum and speechless sbb i mmg xder pengalaman itewww...x tau nak story macham mana...pelik bin ajaib sangat i ngan asben i nie...bukan x nak spend tym masa sesama or what, tapi jarak (70km ok dari BBB ke PA) yg memisahkan kami and waktu yg agak selalu mencemburui kami membuatkan kami lebih selesa begini...kalu ader rasa terkilan pun rasanya put aside jer kot...bukan masanya nk masam muka...sbb kami berdua hanya buat apa yang kami mampu and kami rasa terbaik...dan semestinya tidak membebankan kami (* _ *)

~Saya sayang suami saya...hehehehe~
Nota kaki:-
Terima kasih i ucapkan pada kengkawan yang wish kat i sama ada via FB mahupun kat kelas...to be honest, i hanya mampu berangan hadiah apakah yg Inchik Amin Botak akan belikan utk i...hahaha...i pulak ingt nk belanja dia kat pasar malam jer mkn kerangka ayam goreng ngan soto...hehehe...kejam kedekut...tapi logik laa student mana ader banyak duit, kann???
Doa i, moga Allah akan sentiasa memberkati perkahwinan i ngan Inchik Amin Botak...dan biarlah kami berchenta sampai ke syurga...amin...(^ _ ^)

No comments:

Post a Comment

~Because Allah LOVE me~

~Islamic Quotes~