Background

Sunday, May 19, 2013

#Serenity of Garden#Elegance White#

Assalamualaikum wbt...hye...

Today, i nak story pasal dinner MELTECH yang i join tuk kali kedua...tapi kali nie lebih jauh sikit hotel tue...Crstal Crown Hotel...Port Klang...dulu kat Gold Coast Klang jer...tapi yang penting i happy and perut kenyang...(* _ *)
Tema kali ni, Serenity of Garden with Elegance White...memula i dah pikir dah nak pakai baju apa...nk kene kuar duit laa nie nak beli baju...and i ader big problem pasal beli baju nie sbb kalu amik XS pun still rasa mcm besar...konon sangat...hahaha....
And then, asben i bagi cadangan suh i pakai baju nikah jer...huhuhu...memula i mcm excited nak pakai. Teruja semacam...tapi bimbang pulak i kalu tetiba i over shadow mengalahkan budak part 8 pulak nnti...huhuhu...berangan sangat...tapi at the end, i still proceed pakai baju nikah tue...and alhamdulillah, nasib abik masih muat lagi...mean i masih lagi kurus keding seperti tym nikah dulu...huhuhu...tp asben i, jgn cakap laaa, i rasa dia makin membesar compare ngan first dinner yg i pernah join last year...motip nak besarkan diri?? sebab selalu abiskan makanan i...huhu...
Kali nie, dinner santai...x der game...just dinner and awards...awards tue of cos laa yg menang jer yg dapat...tapi meja i dapat meja bertuah okey...dapat hamper gitewww...huhuhu...bertuah sungguh pilih meja NO.14 nie. Nie sumer tuah Ku Nur Amirah sbb dia duk situ (^ _ ^)
Utk persembahan, i totally memang terhibur okey...suka sgt ngan persembahan yang diorang nie buat...walupon x sehebat penyanyi yg ader kt Malaysia nie, tapi pada i maksud lagu tue smpi kt hati i okey...so, i enjoy...part 8 a.k.a my senior, mereka sangat ohsem+happening...
Bab award tuk staff feveret and lecturer feveret, Kak Su a.k.a Khairulsulhi Jalil dapat staf feveret...memang i vote dia pun sbb dia memang baik sgt...i rasa mana2 student pun suker dia...and tuk lecturer feveret ader dua orang, satu En.Norhisham Harun, penasihat MELTECH and Puan Maimunah Mustakim, my lecturer lab advance...so, di pendekkan citer, saper yang i undi sumer menang...i loikessss....
Bab makanan, i okey jer makan apa pun...cuma x der air panas ngan air masak...bagi i yg bukan pengemar air panas x dela isu sgt tp bagi org len yang suke air panas, termasuk laa asben i, so dia duk melilau laa carik air panas...tapi sorry laa, x de okey...may be next year...hehehe...

~Baju nikah, jam hantaran baby-G vs G-shock~
~Serenity of Garden with Elegance White~
~Classmate with En.Norhisham...thanks for coming~
~Happy together...always and forever...sayang korang sumer~
~Me, Shila, Liya, Azila, Min, Nana~
~Persembahan part 8 yang ohsem...touching i (o _0)~
Apa yang boleh i buat kesimpulan, i terasa sedih tetiba tym kt dinner nie bila mana senior i yang buat persembahan nyanyi lagu utk sahabat...terasa yang i pun bakal meninggalkan alam universiti tak lama lagi...1 year more to go...msti i rindu kt kawan2 i nnti...seriusly, i sayang kwn2 i...and i sgt beruntung diberi peluang utk mengenali kalian...
And last but not least, thanks buat Inchik Amin Botak sebab sedia menemani i attend dinner kali nie...next year boleh yer...(* _ *)

Nota kaki:-
Khas utk kawan2 yang sentiasa ada utk di sisi saya, Nur Mayamin Hamsidi, Nur Firliyani Mohamed, Ku Nur Amirah Ku Muhammad Ramli, Siti Maisarah Termiti, Nurhafidza Kamaron, Mohd Shafiq Zahari, Shilla Atika Jamil, Norazzila, Farid Aizat Mohamed, Sayed Azrin Sayed Ali, Nana, Laila Isnin, Nur Dina Zainol, Hafiz Hasnan, Sofea Zarith...semoga kejayaan sentiasa mengiringi perjalanan hidup kalian walau apapun yang kalian lakukan (yang baik2 jer okey)....semoga persahabatan ini kekal dunia akhirat...amin (^ _ ^)   

No comments:

Post a Comment

~Because Allah LOVE me~

~Islamic Quotes~