Background

Wednesday, April 25, 2012

~27 Years Old~

Semalam, 24/04/2012, genap laa umur i 27 tahun...tp i still rasa i ni muda lagi...jiwa umur 19 tahun kot...huhuhu...lagipun, masa bukak sem baru bulan 3 hari tue, ader lecturer i ckp i nmpak cam 15 tahun...lg laaa i rasa jiwa i muda...umur lagi laa kan?? tak yah ckp laa kan...huhuhu...

Malam besday i, inchik Amin Botak yg merangkap inchik asben i, boleh jer buat muka bahagia baring kt katil tido...dh pukul 12.30 tgh mlm, baru i ckp kt dia, "dulu, masa mula2 kenal, belum sempat pukul 12 tgh mlm dh call...nk wish besday punyer pasal...skrg, lena jer tido...merajuk laaa mcm nie..." hahahaha...jgn tak tau, i kalu berlakon bab2 merajuk bagai nie, mmg laaa i pakar....Amin Botak apa lagi, terus jer segar bijik mata...siap wish besday bagai...hahhaa...i laaa isteri yg nakal suker buli asben i...nk2 tym dia nk mendarat tido...hahahahaha...

Kebetulannya, tym besday i nie, i tgh cuti sem...tp asben i xdela smpi amik cuti sbb nk celebrate besday i punyer pasal...dia tetap jiwa kental bekerja mcm biasa...huhu...sentap jap jiwa...ingatkan nk amik cuti bwk i pergi jalan2 ker...huhuhu...

Petangnya, balik dari keje, asben i belikan i sebiji kek blueberry cheesecake yg menjadi feveret i, dari dulu, kini dan selamanya...asben i belikan sebiji sebab dia ckp, i satu potong kek x cukup, so dia standby beli smpi sebiji...so, kalu i x cukup, nnti dia boleh potongkan siap2...huhuhu...perli baik punyer....huhuhu...

Malamnyer, asben i belanjer i makan...tapi i luper dia bwk gi mana...belanjer makan kt kenny rogers yg juga menjadi feveret i kot rasanyer...huhuhu...cepat betul luper...maklum laaa, sejak jadi student, i byk bende nk kene ingat....tu yang merapu meraban semedang jer lupa itu ini....huhuhu...pepun, ayat Amin Botak yang paling best "hadiah postpone dulu ek, abg x sempat nk pegi beli...tapi kalu x lih postpone, ujung minggu nie kiter pegi carik" huhuhuhu...bajet laaa nk ckp macam tu kt i....i pun busy jugak...tapi alang2 dh postpone tue, boleh laaa belikan i hadiah yang terlebey special yer...hehehee...

Apapun, thanks to Amin Botak kerana membuatkan hari lahir i cukup sweet walaupun u busy ngan keje u...hehehee....

                   * Hadiah i yang u postpone tu jgn luper bagi yer...hehehehe*

Nie laa besday cake yang asben i belikan tuk i...tak boleh blah bile i tanya dia naper no 27 tue sama besar ngan umur i? dia cakap supaya i ingat yang dah besar...dah dewasa...bukan budak2 lagi....huhuhuhu....
 

~Because Allah LOVE me~

~Islamic Quotes~