Background

Thursday, June 20, 2013

#Welcoming Final Exam#

Assalamualaikum wbt....

Terasa begitu lama x hupdate or meluah perasaan kat sini...bukan apa, perkataan 'busy' tue macam menari2 jer berdampingan mengekori mana i pegi...apa i buat...sem nie very hectic i rasa...even semua bende buat dalam group...but the truth is masa itew sgt mencemburui sehinggakan terasa masa utk berehat and bersuka-ria telah ditarik utk ber'esaimen' semata...hahaha...bahasa apakah ini???
Dah ujung2 sem nie, macham biasalah jalan tak jejak lantai, tp masih sempat bernafas...kenapa?? Lemaskah di tgh2 kesibukan sebagai seorang pelajar and isteri??? Yesss...sebenarnya saya isteri dia!! hahaha...mengarut lagi...see....mood meroyan seakan2 mahu tiba tapi i syukur sebab sem nie walopun tersgt hectic tp mood meroyan i tak on okeyyy....(* _ *)
Special thanks to my group members...mayamin, liya, fieza, shafiq, amirah, khairil...tanpa sokongan kalian apa yg kita usahakan tidak akan membuahkan hasil...dan semoga apa yg telah kita usahakan akan memberikan kerahmatan dan kejayaan sebagai tanda kepuasan diri demi sebuah kejayaan...amin...insyaAllah...*beruntungnya saya ada kawan macham kalian*bercakap sambil nangis laju2...huhuhu...
Tak lupa utk Inchik Asben Amin Botak yang tersangat banyak membantu sem nie...tolong guide utk buat esaimen and bagi input serta output lagi...dan juga kerana menjadi lecturer kedua utk saya bagi semua mata pelajaran...doakan kejayaan i dunia akhirat yer...doakan i supaya i boleh jawab exam ngan baik...amin...*tetiba speechless bila ingat kat u tak dpt tido sbb pikirkan esaimen i...huhuhu...terharu pulak rasa...rasa macham dalam citer novel pulak....thanks* 
Last but not least, supposed to be esok i ader satu lagi test, tp cancel sbb lecturer i ader hal...so buat test online jer okey...30 questions 45 min...harapnya sempatlah and i x merapu lama2 baca soklan tue...tapinya, memandangkan hari sabtu nie i nak berjimba2, so, before kuar umah tu i kene jawab exam dulu laaa...lagipun hari ahad i nak balik banting, and please laa, pakcik celcom sgt tak clear kt sana...rasa macham duduk kt benua antartika pun yer...lembap giler line dia...hahaha...
So, esok i just kene antar blueprint tuk subject ENT 600...malam nnti baru i print...mana tau kot ader yg perlu diubah or what...then, tido awal sebab semalam x dpt tido...semuanya kerana test biostat yang ader 150 soklan tue...macham nak patah jari i hitamkan form omr tue...tp tadi teringat pulak tym nak amik UPSR dulu...cikgu cakap "sila guna pensel 2b...pensel hb mesin x lih baca" nilaah ayat yg lecturer i duk sebut2 td...nostalgic sgt...hehehe...
Okeylaaa, now i nak sambung men candy crush...dah lama sgt level 100 x lepas2 lagi...(^ _ ^)

~Bergaya tak kalu buat macham nie after last test??~
Nota kaki:-
Now, kene fokus tuk final exam pulak....jumaat, sabtu, jumaat, isnin...exam di bulan barakah, semoga barakah jua yang i akan dapat...amin...insyaAllah (* _ *) lepas exam terus bulan ramadhan, terus kene pergi practical pulak...takde cuti sem nie...hectic sem...jangan pathetic sudah...(~ _ ~)

~Because Allah LOVE me~

~Islamic Quotes~